Gezellig avondje uit? Kegelhuis Lochem!

Wilt u voor uw verjaardag, een bedrijfsuitje, familiefeestje of zo maar een gezellige, verzorgde avond kegelen? Kegelhuis Lochem biedt voor groepen van 10 tot 90 personen een uitgelezen mogelijkheid voor een gezellige avond uit voor een betaalbare prijs!
Wij bieden u verschillende arrangementen waarbij u kunt kiezen om alleen de drank tijdens het feest te gebruiken, maar ook een uitgebreid buffet kunt laten presenteren aan uw gasten. Hierbinnen zijn verschillende gradaties mogelijk; hapjes buffetten, rondgaan met hapjes, hapjes op tafel gepresenteerd en noem maar op. Voor alles geldt: goede kwaliteit voor een betaalbare prijs! Onze buffetten worden verzorgd door een gerenommeerd hotel uit de omgeving van Lochem en staan bekend om de kwaliteit en diversiteit.

Het is mogelijk om een instructie te krijgen zodat het kegelen nog leuker wordt om te doen! Kegelen kan ook gespeeld worden in leuke varianten waardoor u zult ervaren dat het een bijzonder leuke sport is.

Speciaal voor kinderen hebben wij een kinderarrangement. Hierbij kunnen zij gebruik maken van de kegelbanen na een instructie door een van onze medewerkers. Door het spelen van leuke varianten op het aloude kegelspel zullen zij ook geboeid raken door de mogelijkheden die het kegelen biedt! Naar wens in combinatie met een geschikt drankje en aangepaste hapjes een onvergetelijke middag!

Door de ideale ligging in het historische centrum van Lochem biedt uitgaan in Kegelcentrum Lochem uw groep een uitgelezen mogelijkheid om in combinatie met het feest de horeca van Lochem te bezoeken. Ook hierbij kunnen wij u met ideeën terzijde staan!

Keuze uit Buffetten

In het onderstaande overzicht zijn de buffetten weergegeven die mogelijk zijn tijdens een gezellige avond bij Kegelhuis Lochem.
Het is ook mogelijk om de buffetten extern plaats te laten vinden. Neem hiervoor contact met ons op.
Staat uw wens er niet bij? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken!

Prijs: € p.p.